• Náučný pobyt v írskom Dubline
          • Náučný pobyt v írskom Dubline

          • V júnových dňoch (9.6. – 22.6.) sa žiaci bilingválnej triedy 2.B vrátili z náučného pobytu v írskom Dubline vďaka programu Erasmus+. Spoznávali mnohé interaktívne múzeá ako aj prímorské oblasti Bray či Malahide, plné prekrásnej prírody. O histórii ostrova sa dozvedeli na zájazde v Kilkenny a Glendalough. 

            Študenti navštevovali Dublin City University a absolvovali prestížny dvojtýždňový kurz anglického jazyka a írskej kultúry. Vyučovanie bolo vedené hravou, praktickou a poznávacou formou s lektormi Conor M’Grath a Cathla O’Riordan. 

            Viac informácií a fotiek z výletu nájdete na oficiálnom instagramovom a facebookovom profile.

            Študenti III.B 

        • Pozdrav z Francúzskej riviéry
          • Pozdrav z Francúzskej riviéry

          • Leto pred maturitným ročníkom si treba užiť vždy naplno, aby sme oddýchnutí mohli naštartovať posledný ročník. Dôkazom toho sú naše triedy - 4.A a oktáva, ktoré leto ukončili v pompéznom štýle na pobreží Francúzskej riviéry. Užili sme si kúpanie v Stredozemnom mori, ohromujúce výhľady a taktiež sa dozvedeli zopár faktov z histórie, no hlavne získali nové zážitky a cestovateľskú skúsenosť. Veľké ďakujeme patrí pani profesorkám Urbanovej, Dzurovej a Dvořákovej, ktoré s nami tento výlet absolvovali a veríme, že im po ňom zostanú rovnako krásne spomienky ako nám.

            Nina Bičanová, oktáva

        • Začiatok školského roka 2022/2023
          • Začiatok školského roka 2022/2023

          • Vážení rodičia, milí študenti,

             

            V pondelok 05.09.2022  začíname o 8.00 hod. v triedach nový školský rok 2022/2023.

            • Vstup do budovy školy je možný od 7.30 hod.,
            • Zákonný zástupca žiaka alebo plnoletý žiak predkladá pri nástupe do školy Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti. Prostredníctvom Edupage (sekcia Žiadosti / Vyhlásenia) ho elektronicky zašle triednemu učiteľovi svojho dieťaťa do 05. 09. 2022.

            V prípade, že z akýchkoľvek príčin nie je možné zaslať toto vyhlásenie elektronicky, prikladáme ho ako dokument v prílohe, ktorý je potrebné vytlačiť, vyplniť a priniesť v deň nástupu do školy.

            Zároveň je potrebné sa riadiť pokynmi MŠVVaŠ SR

            • Program dňa 05.09.2022:
            • triednické práce v čase od 8.00 hod. do 10.40 hod.
            • žiaci prímy a prvých ročníkov triednické práce v čase od 8.00 hod. do 11.35 hod. (preberanie učebníc, informácie k stravovaniu) – je potrebné si priniesť tašku na učebnice a zálohu 5 eur na stravovací čip,
            • Program dňa 06.09.2022:
            • triednické práce v čase od 8.00 hod. do 11.35 hod.
            • Od stredy 07.09.2022 začína vyučovanie podľa riadneho rozvrhu v plnom rozsahu,
            • Stravovanie je zabezpečené od  stredy 07.09.2022 pre žiakov, ktorí sa prihlásili na stravu, majú zaplatené a zakúpený čip.

            Prajeme ešte príjemné prázdninové chvíle,

            Vedenie školy

        • Naši pedagógovia sa vzdelávali aj počas prázdnin
          • Naši pedagógovia sa vzdelávali aj počas prázdnin

          • Počas letných prázdnin sme ukončili na našej škole vzdelávanie pre pedagógov, ktoré nám poskytlo občianske združenie EduCoach za podpory grantového programu Zdravá duša školy Nadácie Orange.

            V rámci projektu prebehli 3 workshopy zamerané na zvládanie stresu, nenásilnú komunikáciu a využitie koučovacieho prístupu pri práci pedagóga. Siedmi naši pedagógovia si odniesli vedomosti a zručnosti, ako sa pozrieť inak na stresové situácie a zvýšiť si tak odolnosť voči stresu, ako sa postarať o seba samého, aby vedeli predchádzať konfliktom pomocou nenásilnej komunikácie a ako sa pýtať aj na hodinách inak, aby vytvárali vyučovací proces spolu so študentmi a tak lepšie spoznali ich potreby, podporili ich vo vlastnom raste a vytvorili im bezpečný priestor na učenie sa.

            EduCoach je komunita profesionálnych koučov, ktorá vie, že koučing je výborný nástroj osobnostného rozvoja nie len pre firmy a manažérov, ale že je to efektívna metóda aj do školského prostredia. Cieľom je zaviesť koučovaciu kultúru na pôdu slovenských stredných škôl. Koučing je partnerská debata, z ktorej koučovaný odchádza z vlastnými odpoveďami na dilemy, s ktorými prišiel, motiváciou konať a prevzatím zodpovednosti za svoje rozhodnutia, aby vedel sebavedome kráčať po ceste životom.

            Program individuálnych koučovacích rozhovorov ponúkame študentom posledných ročníkov spolu s EduCoach aj tento školský rok. Ambasádorom tohto projektu na našej škole je Mgr. Šimon Chrvala.

            Veríme, že študenti využijú túto príležitosť, aby vykročili z nášho gymnáziá tým správnym smerom, ktorým chcú ísť.

             

            Viac informácií o projekte sa dozviete tu:

            https://www.educoach.sk/vdaka-zdravej-duse-skoly-nadacie-orange-sme-vzdelavali-ucitelov-v-piestanoch-a-seredi/

        • Súťaže sprevádzajúce Európsku noc výskumníkov a Týždeň vedy a techniky
          • Súťaže sprevádzajúce Európsku noc výskumníkov a Týždeň vedy a techniky

          • Európska noc výskumníkov 2022 s mottom: „Dôverujme vede“

            je sprevádzaná:

             

            • výtvarnou súťažou určenou pre žiakov do 15 rokov: „Myslíme zeleno – Eko-ochranári“

            Do tejto súťaže treba poslať plagát vyzývajúci k diskusii o udržateľnosti životného prostredia a k zdravému stavu Zeme pre ďalšie generácie do 16.09.2022.

            Viac informácií o súťaži nájdete tu: https://www.nocvyskumnikov.sk/sutaze/vytvarna-sutaz-2022-myslime-zeleno-eko-ochranari.html.

            • foto/video súťažou bez obmedzenia veku: „Dôverujme vede“

            V tejto súťaži pomocou fotky alebo krátkeho videa treba ukázať ako prispievame k ochrane nášho životného prostredia. Fotku alebo video treba zverejniť na Instagrame alebo Facebooku do 25.09.2022 najneskôr do 8:00.

            Záujemcovia nájdu viac informácii tu: https://www.nocvyskumnikov.sk/sutaze/foto-video-sutaz-nocvyskumnikov2022.html.

            Nejaké námety – skrášlenie prostredia sídlisk, vytvorenie oddychových zón, vytvorenie napájadiel pre zver, čistenie turistických chodníkov, studničiek,...

            Týždeň vedy a techniky na Slovensku 2022

            je sprevádzaný:

            • výtvarnou súťažou pre žiakov do 16 rokov: „Vynálezy bez dátumu spotreby“

            Pomocou rôznych výtvarných techník môžu žiaci znázorniť vynálezy, ktoré boli vytvorené v minulosti, uplatňujú sa v súčasnosti a pravdepodobne sa budú používať i v budúcnosti. Práce treba poslať do 03.10.2022.

            Viac informácií o súťaži je zverejnených tu: https://tyzdenvedy.sk/podujatia-organizatorov/vytvarna-sutaz-4/.

             

            • videosúťažou i pre študentov stredných škôl: „Toto musím vyskúšať doma!“

            Študenti prostredníctvom svojich videí majú overiť jav alebo pokus, ktorý videli vo filme, seriáli, online či videohre vo vlastnej réžii. Videá treba nahrať na dané úložiská do 03.10.2022.

            Viac informácií a presné pravidlá nájdete tu: https://tyzdenvedy.sk/podujatia-organizatorov/video-sutaz/.

            Účasť v súťažiach je dobrovoľná, avšak vaša iniciatíva je vítaná.

            Marta Löfflerová

        • Mladý záchranár
          • Mladý záchranár

          • Dňa 22.6.2022 sa konala akcia Mladý záchranár Trnavskej župy.

            Tejto súťaže sa zúčastnili študenti SŠ z Trnavského kraja, medzi ktorými boli aj študenti našej školy z triedy II.C.: M. Valová, E. Bačová, L. Šándorová, A. Kišš a M. Vulgan. Na súťaž ich pripravoval p. profesor R. Parádi a p. profesorka Z. Matúšová ich na súťaži doprevádzala.

            Úlohou našich študentov bolo čo najlepšie vyhodnotiť modelové situácie a podľa toho poskytnúť vhodnú prvú pomoc zraneným, zabezpečiť okolie a účastníkov danej nehody. Aj keď si naši študenti počínali veľmi dobre, na pódiové umiestnenie to nebolo. Zo získaných skúseností sa budú nasledujúci rok uchádzať o lepšie umiestenie v tejto zaujímavej, pre život potrebnej a dobre zorganizovanej súťaže.

            Budeme im v tom držať palce.

            Ďakujeme za skvelú reprezentáciu našej školy.

        • Tretiaci si užili krásy Vysokých Tatier
          • Tretiaci si užili krásy Vysokých Tatier

          • Každoročný Kurz ochrany života a zdravia v Kežmarských Žľaboch pre študentov 3. ročníkov patrí k tradičným aktivitám našej školy. Po dvoch pandemických rokoch sa opäť podarilo kurz zorganizovať.

            Záver školského roka priniesol radosť takmer 100 tretiakom. Od 18. júna do 22. júna 2022 si gymnazisti užívali krásy tatranskej prírody. Mnohí po prvýkrát vyskúšali rebríky v Jánošíkových dierach, vysokohorskú turistiku na Zelené pleso, z Hrebienka na Zamkovského chatu či Skalnaté pleso. Tí najzdatnejší si užívali nádherné výhľady zo Zbojníckej chaty.

            Súčasťou kurzu je i splav Váhu a Dunajca. Pod taktovkou skúsených vodáckych inštruktorov p. Parádiho, p. Domonkoša, p. Urbana, p. Šmídu a p. Šimovej P. si študenti osvojili správne vodácke techniky. Niektorí však okúsili aj studenú vodu, keď nezvládli prepádlovať cez drobné pereje.

            Gymnazisti sa naučili, ako sa pohybovať v prírode a nestratiť sa bez kompasu. Tiež si pripomenuli, aké je dôležité vedieť sa správať v prírode a neznečisťovať ju. Opäť mali možnosť tráviť čas spolu, lepšie sa spoznať, utužiť kolektívne vzťahy, snáď sa i zamilovať.

            Veríme, že nové poznatky a zručnosti, ktoré získali, budú v ich životoch užitočné a na tento kurz budú ešte dlho spomínať. Vrátili sa spokojní, s mnohými zaujímavými zážitkami.

            PK TSV

        • Eduma & 4zet
          • Eduma & 4zet

          • Dňa 27.júna sa študenti III.B triedy zúčastnili besedy s pracovníčkami neziskovej organizácie Eduma, ktorá funguje aj vďaka podpore Európskej Únie a Erasmus+. Venuje sa potrebám ľudí zo znevýhodnených skupín a pomocou rôznych projektov, workshopov, živej knižnice, online knižnice a virtuálnej reality sa snaží priviesť nás k ich porozumeniu. Okrem iného organizuje aj programy, ako je napr. 4zet: Zisti – Zviditeľni – Založ - Zmeň, do ktorého sa môžu zapojiť mladí a aktívni ľudia vo veku do 30 rokov.

            Cieľom našej besedy bolo mapovanie potrieb mladých ľudí - ako vnímajú situáciu, čo je pre nich dôležité, čo ich trápi, ale aj naopak, čo považujú za príležitosť. Na úvod sme sa v krátkosti predstavili, povedali svoje záujmy a to, čo nemáme radi. Počas krátkej prestávky sme mali možnosť urobiť rozhovor s pani Veronikou, ktorá nám o programe 4zet povedala viac: „4zetkári sú ľudia, ktorí už majú do budúcna nejaké nápady, akým spôsobom by chceli zlepšovať spolužitie v našej spoločnosti, sú to ľudia, ktorí sa pripravujú na to, že by nejakým spôsobom oni sami založili občianske združenie alebo neziskovku.” Po prestávke sme pokračovali hrou o emóciách a pocitoch, vďaka čomu sme lepšie porozumeli, ako sa cítia naši spolužiaci. Ďalšia aktivita sa zameriavala na analýzu oblastí, v ktorých pociťujeme potrebu zmeny. Globálne témy sa vyskytovali najčastejšie, napr. vojna, LGBT+ komunita, interupcie, životné prostredie, prediskutovali sme aj školu, rodinu či duševné choroby. Na záver sme prostredníctvom obrázkových kariet zanechali odkaz svojmu budúcemu ja, na čo by nikdy nemalo zabudnúť.

            Za príjemnú besedu, ktorá nám spestrila koniec školského roka, venovala pozornosť našim potrebám a názorom a umožnila nám vzájomne sa viac spoznať, veľmi pekne ďakujeme Edume. Vďaka tiež patrí organizátorovi stretnutia Matejovi Brezovskému (III.B), predsedovi Školského parlamentu.

            Nikola Kutálková, III.B

        • English Star – súťažiaci odmenení
          • English Star – súťažiaci odmenení

          • English Star je medzinárodná súťaž v anglickom jazyku pre žiakov prímy - kvarty. Jej hlavným poslaním je propagovať a popularizovať anglický jazyk ako vyučovací predmet, ale aj zábavnou formou motivovať žiakov k úspešnému riešeniu písomných testov a skúšok.

            Z nášho gymnázia sa súťaže zúčastnilo 15 žiakov – 5 prímani, 6 sekundáni, 1 žiačka z tercie a 3 žiaci z kvarty. Najlepšiu percentuálnu úspešnosť dosiahla Emily Foster (P) – 99%.

            Súťaž umožnila žiakom zábavnou formou porovnávať svoje vedomosti s rovesníkmi z iných škôl, predviesť okoliu svoje schopnosti, prispievať k vyhľadávaniu talentovaných žiakov, poskytovať učiteľom anglického jazyka materiály využiteľné na zatraktívnenie a skvalitnenie vzdelávania.

            Reklamný partner značky Fusakle poskytol ako odmenu za účasť v medzinárodnej súťaži English Star zľavu 30% na všetok sortiment. Zľava je určená aj pre súťažiacich, aj pre všetkých žiakov a celý učiteľský zbor. Zľavový kód vám na požiadanie poskytne koordinátorka súťaže Mgr. Martina Minárechová.

            Všetkým žiakom, ktorí sa medzinárodnej súťaže zúčastnili, blahoželáme a ďakujeme za vzornú reprezentáciu nášho gymnázia.

            PK ANJ

        • Maturitný týždeň
          • Maturitný týždeň

          • Maturitný týždeň bol pre nás nezabudnuteľný. Bol to týždeň, keď naši štvrtáci skladali skúšku dospelosti. My sme tak mohli počas týždňa „oddychovať“ a spoznávať Piešťany, okolité mestá i zaujímavé miesta.

            Prvý deň nášho poznávacieho týždňa bolo účelové cvičenie, ktoré prebiehalo v parku, pri Balneologickom múzeu Imricha Wintera, pred Domom umenia, na Kúpeľnom ostrove, či pri hudobnom pavilóne. S pani profesorkou Studénkovou sme sa rozprávali o našej bezpečnosti, kedy je nutné zavolať hasičov, záchranárov alebo policajtov. Vedieť rozpoznať situáciu, kedy viem ešte pomôcť ja a kedy je potrebné privolať pomoc. Pán profesor Šmída nám porozprával o prírode a jej kráse. Vybavil nám dokonca „zakázané“ kúpanie vo fontáne pri Balneologickom múzeu. S pani profesorkou Matúšovou sme si zopakovali, ako sa správať a orientovať v prírode. Na záver sme si s pánom profesorom Domonkošom odskúšali záchranu ľudského života na vlastnej koži. Tento horúci deň sme zakončili sladkým občerstvením – ľadovou zmrzlinou.

            Na druhý deň sme sa vybrali po stopách Matúša Čáka Trenčianskeho a navštívili sme Trenčiansky hrad. Dozvedeli sme sa veľa zaujímavých informácií o histórii mesta aj okolia. Veľmi sa nám páčili kostry ľudí, vysoká veža s ďalekohľadom i tajné chodby. Záver výletu sme strávili v nákupnom centre Laugaricio a unavení, ale plní zážitkov sme sa vrátili späť domov.

            Tretí deň sme strávili v piešťanskej elektrárni a dozvedeli sa históriu o jej vzniku, využití v minulosti i dnes. Keďže tento deň nám neprialo počasie, plánované zbieranie odpadkov na Kúpeľnom ostrove sme vymenili za športové aktivity v našej školskej telocvični.

            Štvrtý deň ráno sme vyrazili autobusom na Kopanice – Myjavu, Košariská a Brezovú pod Bradlom, kde sme si boli pozrieť mohylu M. R. Štefánika a historické múzeá. Mohyla – symbol samostatnosti a slobody nášho národa a pamätník významnej osobnosti, ktorý zaradil Slovákov medzi slobodné národy sveta. Dozvedeli sme sa aj veľa nových informácií o živote tohto veľkého syna slovenského národa.

            Piaty deň ubehol veľmi rýchlo. Piešťanská BUĎ FIT-ka začala v kine Fontána, kde sme si pozreli krátke dokumenty, následne sme sa presunuli na Kúpeľný ostrov. Pán profesor Paradi nám porozprával o liečivých prameňoch a ich blahodarných účinkoch. Na záver bola malou odmenou „zmrzka“.

            Tento týždeň ubehol veľmi rýchlo. Zažili sme kopec zábavy, spoznali nové, významné miesta a niečomu sa aj priučili. Radi by sme sa poďakovali našim profesorom za super akciu a tešíme sa opäť na ďalšiu o rok.

            Žiaci prímy

        • GYMNÁZIUM PIERRA DE COUBERTINA PIEŠŤANY VÍŤAZOM MAJSTROVSTIEV SLOVENSKA STREDNÝCH ŠKOL 2022
          • GYMNÁZIUM PIERRA DE COUBERTINA PIEŠŤANY VÍŤAZOM MAJSTROVSTIEV SLOVENSKA STREDNÝCH ŠKOL 2022

          • Pod horúcim slnkom, na golfovom ihrisku WELTEN Golf club v Báči, sa 7.júna 2022 konali MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA STREDNÝCH ŠKÔL. Golfisti a golfistky sa nedali odradiť a ich výkony na dobre pripravenom ihrisku boli výborné. Historicky veľkým úspechom sa skončil tento turnaj pre naše pieštanské gymnázium. Tobias Munk (2.B), Laura Póšová(1.B), Zoja Trojanová (kvarta) prvý krát tento turnaj vyhrali. Tobias zahral 74 rán, Laura 79 rán (2.miesto v kategórii dievčat), Zoja 90 rán .

            Študentom gratulujeme a ďakujeme za vzorné reprezentovanie našej školy.

        • Dobrovoľnícka ekologická aktivita gymnazistov ocenená TTSK
          • Dobrovoľnícka ekologická aktivita gymnazistov ocenená TTSK

          • Dňa 7. júna 2022 sa v Západoslovenskom múzeu v Trnave uskutočnilo slávnostné vyhodnotenie súťaže „Ekologický čin roka 2021“, do ktorej sa zapojili aj študenti nášho gymnázia: Adela Sedláčiková, Viktória Drábiková, Artur Halo (všetci z II.B) a Matej Pobjecký z I.C.

            Študenti svoj voľný čas venovali a aj venujú aktivitám, ktoré sú spojené s rozvojom včelárstva. Na jeseň 2021 sa rozhodli zveľadiť priestor okolo Náučného včelárskeho chodníka OZ Včeloz v Drahovciach. Za zrealizovanie výsadby nektárodajných kríkov, ktoré rozmiestnili podľa času ich kvitnutia, ohradenie kríkov palisádami a úpravu včelích úľov typu Langstroth 2/3, do ktorých boli na jar osadené nové včelie rodiny, získali od TTSK poďakovanie za inšpiratívnu činnosť v oblasti životného prostredia.

            Ďakujeme študentom za vzornú reprezentáciu nášho gymnázia. Veríme, že svojou prácou vzbudili záujem aj u ostatných gymnazistov, aby sa vo voľnom čase venovali ochrane a starostlivosti o životné prostredie.

            Mgr. Stanislava Šimová, koordinátorka dobrovoľníkov

        • Oslavy Olympijského dňa
          • Oslavy Olympijského dňa

          • Dňa 1.-2.6.2022 sa uskutočnila športová akcia – oslavy Olympijského dňa, pod vedením SOV a ŠV v spolupráci s EYOF 2022 a mestom Banská Bystrica.

            Akcia spočívala v zapálení olympijského ohňa, ktorý pomyselne priniesla z Ríma do B. Bystrice olympionička a členka MOV Danka Barteková. Takto sa mohol olympijský oheň rozniesť prostredníctvom zapálenia 8 pochodní do všetkých krajov Slovenska. Tejto jedinečnej udalosti sa mohli zúčastniť a rozhorieť oheň za Trnavský kraj študenti Š. Sedlák a D. Zifčák z triedy I.B.

            Pri tejto príjemnej akcie ich doprevádzala p. Z. Matúšová.Študentom ďakujem za významnú účasť na tejto akcii, reprezentáciu našej školy a Trnavského kraja.

        • Predĺženie platnosti preukazu ISIC
          • Predĺženie platnosti preukazu ISIC

          • Vážení rodičia, milí študenti!


            Aby ste mohli aj v ďalšom školskom roku využívať svoj Preukaz žiaka ISIC/EURO<26 na všetky zľavy a výhody doma a v zahraničí, je potrebné predĺžiť jeho platnosť. 

            Všetky potrebné informácie nájdete v prílohe.

        • Biblia očami detí a mládeže
          • Biblia očami detí a mládeže

          • Blahoželáme naším reprezentantom

            Vanesa Šutovská II.A

            Lucia Drahovská I.A

            Nela Mečírová Kvinta

            v súťaži Biblia očami detí a mládeže k obsadeniu 2. a dva krát 3. miesto a tiež k postupu na celoslovenské kolo do Levoče.

            Diela zobrazujú udalosti  v Biblií z knihy Skutky Apoštolov na tému „Putovanie k cieľu“.

            Názvy diel:

            Stroskotanie Sv. Pavla na ceste do Ríma

            Sv. Štefan na ceste do Nebeského Kráľovstva

            Sv. Peter vyslobodený a vyvedený z väzenie anjelom

        • Pripravení na KOŽAZ
          • Pripravení na KOŽAZ

          • V piatok 27.5. 2022 sa triedy III.B a III.D zúčastnili vodáckeho výcviku. Pod taktovkou skúsených inštruktorov p. Domonkoša, p. Šmídu, p. Studénkovej a p. Matúšovej sa študenti zoznámili s vodami Váhu. Teoretické základy si tak vyskúšali v praxi. V dobrej nálade a príjemnej atmosfére pripravili nafukovacie člny a vydali sa na vodu osvojiť si zručnosti, ktoré sú potrebné pre športové splavy riek a vodnú turistiku. Výcvik ukončili typickým vodáckym pozdravom: Ahoj!

            PK TSV

        • Zázračný oriešok aj na gymnáziu
          • Zázračný oriešok aj na gymnáziu

          • V stredu 18. mája 2022 privítali študenti III.B, III.C a septimy na pôde našej školy významných autorov slovenskej literatúry – prozaika, scenáristu, publicistu a prekladateľa Romana Brata a slovenského prekladateľa divadelných hier z angličtiny, publicistu, ako aj autora vlastnej literárnej tvorby Juraja Šebestu. Dvojhodinovú besedu so súčasnými slovenskými literátmi moderoval Dado Nagy. Študentov potešilo nielen rozprávanie o vzniku literárnych diel, ale najmä autorské čítanie. Pobavili sa na špecifickom humore Juraja Šebestu a zaplavili oboch autorov zvedavými otázkami.

            Roman Brat je tiež autorom literatúry pre deti a mládež (O malom obrovi, Mordovisko, Ako naštvať Rimana, Tajné písmo a mnoho ďalších), a preto venoval literárnu hodinku aj študentom tercie. Okrem čítania z poslednej knihy Štyria jazdci (2021) zaujal terciánov i rozprávaním o prekladoch španielskej prózy a drámy a o tvorbe rozhlasových rozprávok.

            Študenti mali jedinečnú možnosť stretnúť sa so súčasnými slovenskými spisovateľmi priamo v škole a nahliadnuť aspoň trošku za oponu spisovateľovho vnímania sveta. Už sa tešia na ďalší ročník Zázračného orieška.

            PK SJL

    • Kontakty

      • Gymnázium Pierra de Coubertina
      • gypy@gypy.sk
      • admin@gypy.sk
      • admin@gypy.sk
      • Kontakt
        Meno školy: Gymnázium Pierra de Coubertina, Námestie SNP 9, Piešťany
        Email školy: gypy@gypy.sk
        Email na správcu obsahu: admin@gypy.sk
        Email na webmastera: admin@gypy.sk
        Telefón:
        Spojovateľka 033/ 79 893 11 
        Riaditeľ školy 033/79 893 33  (0911 718 667)
        Sekretariát 033/79893 12  (0903 902 911)
        Správca športovej haly 033/7989324
        spravca.hala@gypy.sk
        Klapky (033/79893 + konkrétna klapka) 

        Pedagogický úsek 

        Riaditeľ školy 33  (0911 718 667)
        Štatutárna zástupkyňa školy 30  (0911 718 755)
        Zástupkyňa školy 30 (0911 083 975)
        Kabinet humanitných vied 35
        Kabinet biológie a chémie 44 
        Laboratórium biológie 41 
        Kabinet fyziky 45 
        Kabinet matematiky 36
        Kabinet spoločensko-vedný 43
        Kabinet slovenského jazyka 26 
        Kabinet cudzích jazykov 22 
        Kabinet anglického jazyka v hlavnej budove 25 
        Kabinet anglického jazyka v prístavbe 29 
        Kabinet telesnej výchovy 38 
        Kabinet informatiky 23 
        Výchovná a kariérová poradkyňa 32 

        Nepedagogický úsek 

        Ekonómka – 31 (0911 595 113)
        Mzdová účtovníčka –   51
        Správca IKT – 42  (0940 643 907)
        Knižnica - 46
        Školník -   20 (0911 566 411)
        Adresa školy: Námestie SNP 9, Piešťany, 92126
        IČO: 160318
        DIČ: 2020530688
      • Námestie SNP 9
        921 26 Piešťany
        Slovakia
      • 00160318
      • 2020530688
    • Prihlásenie