• Prvý rok s 3D tlačou na našej škole
          • Prvý rok s 3D tlačou na našej škole

          • Niet pochýb, že naša škola drží krok s digitálnou dobou. K dispozícii máme tri počítačové učebne nielen pre informatikov a informatiku, ale podľa potrieb pedagógov aj pre cudzie jazyky či seminár z geografie. Pravidelne inovujeme nielen hardvér a softvér učební, ale aj vzdelávací obsah.

            Pred rokom sme uspeli s projektom Let’s print for practice cez Nadačný fond Bekaert, prostredníctvom Nadácie Pontis. Nakúpili sme poloprofesionálne 3D tlačiarne PRUSA i3MK3S+ a filamenty. Počas hodín informatiky sme digitálnu tvorbu obohatili o 3D modelovanie, tvorbu G - kódu a následne o 3D tlač a ponúkli sme tak študentom praktické technické zručnosti.

            V rámci krúžku 3D modelovania a 3D tlače študenti vytvorili veľa pekných a zaujímavých tematických výtlačkov ako magnetky, šablóny, vykrajovačky, motívy k Vianociam, Veľkej noci, Dňu matiek. Zaujímavú zbierku tvoria označovače rastlín, nápad vyrobiť ich  vzišiel zo spolupráce s RNDr. Jánom Šmídom na hodinách biológie v príme.

            Mgr. Marianna Krajčová, koordinátor projektu

        • Srdečné "ciao" pre žiakov z Talianska
          • Srdečné "ciao" pre žiakov z Talianska

          • Ak ste v dňoch 14.-22.6.2022 v uliciach nášho mesta započuli skupinu mladých ľudí pospevujúcich si melodické talianske piesne, nečudo. Skupina 8 žiakov a 2 učiteľov z Istituto Tecnico Aeronautico Arturo Ferrarin Catania, Sicilia, zapojená do projektu Erasmus+, sa totiž zúčastňovala vyučovania na piešťanskom gymnáziu. Talianski študenti zlepšovali svoje komunikačné schopnosti v anglickom jazyku, ale taktiež zdokonaľovali svoje zručnosti na hodinách programovania, fyziky, či bilingválneho dejepisu.

            Žiaci triedy I.A pod vedením triednej učiteľky Alice Klapicovej si pre talianskych rovesníkov pripravili prezentácie v anglickom jazyku o histórii Piešťan a piešťanských kúpeľov, o možnostiach športového vyžitia v okolí, a previedli ich aj priestormi školy a ulicami mesta. Spoločne absolvovali prehliadku Balneologického múzea, a na hodinách telesnej výchovy si zmerali svoje sily vo futbale a basketbale. Žiaci bilingválnej II.B s triednou učiteľkou Evou Corticelli si pre nich pripravili konverzačné aktivity, vzorovú hodinu gramatiky, tvorivé skupinové hry, a spoločne si zaspievali populárne slovenské, talianske a anglické hity formou karaoke.V rámci nabitého programu budúci piloti a letoví dispečeri absolvovali prehliadku piešťanského letiska, ktorým ich osobne previedol pán riaditeľ Bohumil Klečák. V rámci výletov do okolia mladých talianov najviac oslovil výlet na hrad Tematín, sokoliarska šou na trenčianskom hrade i historické centrum Bratislavy. Keďže Erasmus+ je aj o spoznávaní nových chutí a vôní, samozrejmosťou bola ochutnávka kofoly, piešťanských oblátok i pizze hawaii. Jemnou výzvou bolo pre talianov ochutnanie slížov s tvarohom, ale aj to zvládli na výbornú :-)Keďže projekty Erasmus+ sú zamerané na mobilitu partnerských škôl, a riaditeľ gymnázia Radim Urban je takýmto projektom naklonený, dúfajme, že už o rok sa slovenskí študenti vyberú na slnečnú Sicíliu spoznávať tamojší systém vzdelávania, jej prírodné krásy a kultúrne možnosti.

            Allora, arrivederci in Italia!

        • Naše dievčatá ovládli školskú stolnotenisovú ligu
          • Naše dievčatá ovládli školskú stolnotenisovú ligu

          • Dňa 22.6. 2023 vyvrcholila školská liga v stolnom tenise starších žiakov a žiačok SpinWay 2023. Za našu školu vo všetkých kolách nastúpili žiačky Lucka Mitošinková (tercia) a Žofia Olšavská (sekunda). Dievčatá aj v 3. hracom kole potvrdili svoju vysokú kvalitu a podarilo sa im zvíťaziť, čím si vybojovali vynikajúce 1. miesto v celkovom hodnotení tohto ročníka.

            Dievčatám ďakujeme za vzornú reprezentáciu našej školy a gratulujeme k výbornému výsledku.

             

            PK TSV

        • Titul majstra SR v golfe sme obhájili
          • Titul majstra SR v golfe sme obhájili

          • 12. júna 2023 sa na ihrisku Green Resort Hrubá Borša konali Majstrovstvá stredných a základných škôl v golfe. Usporiadateľom súťaže je každoročne Súkromné slovanské gymnázium v Bratislave, garantom fair-play Slovenský olympijský a športový výbor. V aktuálnom ročníku súťažili 3-členné školské družstvá, no nechýbala ani súťaž jednotlivcov v hre na rany.

            Zatiaľ najúspešnejší ročník pre Gymnázium Pierra de Coubertina! Laura Póšová z II.B, Tobias Munk z III.B Oliver Kardoš zo IV.B obhájili minuloročný titul a v súťaži družstiev opäť zvíťazili. Medzi jednotlivcami sa vynikajúcimi výkonmi blysol Tobias Munk, ktorý bezkonkurenčne zvíťazil v kategórii chlapcov. Laura Póšová skončila medzi dievčatami na výbornom 2.mieste.

            Srdečne blahoželáme k dosiahnutým výsledkom a ďakujeme za vzornú reprezentáciu nášho gymnázia.

            PK TSV

        • Dokázali, že sú hviezdy!
          • Dokázali, že sú hviezdy!

          • Vo štvrtok 27.04.2023 sa uskutočnila súťaž EnglishStar 2023, do ktorej sa zapojili žiaci prímy, sekundy a tercie. Pre prihlásených žiakov organizátori pripravili test, ktorý preveril ich doterajšie vedomosti. Aj najmladší žiaci osemročného gymnázia dokázali, že ich vedomosti sú už teraz na vysokej úrovni a v budúcnosti budeme o nich ešte určite počuť.

            Ocenení žiaci: Róbert Vlasák, Nina Vaneková, Nikoleta Kojdová, Viktória Haringová, Ondrej Vaňo a Sebastián Chramazda z prímy, Alžbeta Štefíková, Daniel Kudri a Michaela Derďáková zo sekundy, Leonard Gallo a Filip Orlovský z tercie.

            Gratulujeme a tešíme sa na ďalšie úspechy!

            PK ANJ

        • Nábor dievčat do futbalového klubu OK Častkovce
          • Nábor dievčat do futbalového klubu OK Častkovce

          • Do futbalového klubu OK Častkovce hľadáme do tímu dievčat, hráčky, ktoré sa neboja športu, sú odhodlané prekračovať svoje hranice a pripravené na nové kamarátstva. Sme amatérsky športový klub, no vybavením, ktoré vás čaká na štadióne vieme konkurovať väčším mestám. Pre viac informácií sa prosím obráťte na telefónne číslo na plagáte, alebo na stránku.


            Tešíme sa na vás,


            Tréner, Andrej Nikolas Kišac.

        • Dobrovoľníčky z gymnázia organizovali Deň detí pre škôlkarov
          • Dobrovoľníčky z gymnázia organizovali Deň detí pre škôlkarov

          • V spolupráci s OZ Myška dobrovoľníčky z nášho gymnázia organizovali 1. júna 2023 súťaže a workshopy pre takmer 600 detí. Na podujatí pri príležitosti Medzinárodného dňa detí spolupracovali: Viktória Matejová, Karin Mičová a Hana Černeková z I.A, Sophia Štichauero, Nikola Hercego a Lucia Halienko z I.B. Svojou aktívnou a zodpovednou činnosťou na jednotlivých stanovištiach prispeli k plynulému priebehu celej akcie. Ďakujeme dievčatám, že vyčarili úsmev na tvárach mnohým škôlkarom. 

            Mgr. Stanislava Šimová, koordinátorka dobrovoľníkov 

        • Finálové kolo súťaže o fungovaní krajskej samosprávy
          • Finálové kolo súťaže o fungovaní krajskej samosprávy

          • Dňa 6.6.2023 si najlepší stredoškoláci z Trnavského kraja zmerali vedomosti vo finálovom kole súťaže o fungovaní krajskej samosprávy. Do finálovej časti sa dostalo len sedem škôl z pôvodných dvadsať.  Veľmi nás teší, že naša škola nechýbala medzi najlepšími. Našu školu na Olympiáde o krajskej samospráve reprezentovali: Seitlerová Sofia 3.D, Bieleschová Paulína a Rusnáková Eliška zo septimy.

            Vo finálovom kole sme sa neumiestnili na vyhlasovaných prvých troch miestach, ale aj tak študentkám ďakujeme za výborný výsledok a vzornú reprezentáciu našej školy.

             

            PK OBN

        • Projekt Digitálny žiak
          • Projekt Digitálny žiak

          • Na Slovensku bol spustený projekt Digitálny žiak, vďaka ktorému môžu žiaci získať digitálny príspevok v hodnote 350,- na nákup notebooku, tabletu a príslušenstva. 

             

            Príspevok je určený pre: 

            • žiakov prvého ročníka stredných škôl vrátane žiakov prímy 8-ročných študijných odborov stredných škôl, 

            • žiakov, ktorí sú členmi domácnosti v hmotnej núdzi (príjem členov domácnosti nedosahuje sumy životného minima), 

            • žiakov, ktorí majú vyjadrenie zariadenia poradenstva a prevencie o tom, že ich špeciálne výchovno-vzdelávacie potreby vyplývajú výlučne z ich vývinu v sociálne znevýhodnenom prostredí, 

            • žiakov, ktorí sú členmi domácností, ktoré neprekračujú 60 % medián príjmu (na základe potvrdenia o výške príjmu, resp. doklad o nevykonávaní zárobkovej činnosti, napr. potvrdenie o nezamestnanej osobe). 

            V našom regióne je spoločnosť DOMOSS súčasťou skupiny zmluvných predajcov v rámci národného projektu Digitálny žiak. U tohto predajcu si môžete uplatniť schválený príspevok a zároveň na ich web stránke získať informácie o tom, pre koho je príspevok určený, ako ho získať a ako ho využiť. Tiež tu nájdete registračný formulár do projektu Digitálny žiak a po jeho schválení a obdržaní validačného kódu vám predajcovia pomôžu s výberom a uplatnením príspevku.  

            Všetky informácie nájdete na https://www.domoss.sk/page/250/digitalny-ziak. 

        • Aktivity počas maturitného týždňa - príma až kvarta
          • Aktivity počas maturitného týždňa - príma až kvarta

          • Pre maturantov je to veľmi náročný týždeň, avšak pre nematurantov je to týždeň bez školských povinností vyplnený rôznymi aktivitami.

            V pondelok sa žiaci prímy až kvarty vybrali na expedíciu do vesmíru. S pánom Petríkom preskúmali nielen našu slnečnú sústavu, ale v kvízoch, ktoré boli súčasťou prednášky, mohli predviesť doposiaľ nadobudnuté vedomosti.

            V utorok si vyskúšali nielen svoje kuchárske zručnosti, ale museli sa pri príprave pokrmov popasovať s cudzím jazykom (recepty mali v angličtine, francúzštine a nemčine), premenou jednotiek či matematikou.

            V stredu sa vybrali na výpravu do vedeckého centra v Leviciach – Atlantisu. Tu si mohli vyskúšať rôzne experimenty, či preveriť svoje logické uvažovanie pri riešení rébusov či rôznych hlavolamov. Po zvládnutí experimentálnych úloh ich kroky viedli do Nitry a od Liečebného domu Zobor vyšli hore k Pyramíde, odkiaľ sa im naskytol krásny výhľad na Nitru.

            Vo štvrtok si žiaci prímy, sekundy a tercie cibrili svoje pozorovateľské schopnosti pri netradičných pokusoch, ako napríklad:

            Čo unesie hárok papiera

            Vír vo fľaši a mince na vode

            Overenie zákona zotrvačnosti pomocou ihlice a klbka

            Galileov lenivý teplomer

            Chodiaci papierový panáčik

            Krasové javy

            Popritom sa žiaci nielen zabavili, ale i dozvedeli rôzne zaujímavosti.

            Žiaci kvarty sa vybrali do prírody, kde sa venovali rastlinám a ich druhom.

            V piatok zase pre zmenu páni Tekeli a Lacsný predviedli pokusy, v ktorých v hlavnej úlohe vystupovali teplo a dusík. Na záver dusík s asistenciou pripravil pre všetkých žiakov „sladkú-studenú“ odmenu: „čokoládovú zmrzku“.

            Okrem toho si žiaci i trochu zašportovali na našich športoviskách.

            Vyučujúci podieľajúci sa na aktivitách

        • Ešte zvládnuť štátnice z angličtiny...
          • Ešte zvládnuť štátnice z angličtiny...

          • Gymnázium Pierra de Coubertina v Piešťanoch ponúka študentom bilingválneho typu štúdia možnosť vykonať štátne jazykové skúšky z anglického jazyka na úrovni C1.

            V aktuálnom školskom roku 2022/2023 sa na všeobecné štátne skúšky prihlásilo 15 študentov z V.B. Už absolvovali testy z gramatiky, slovnej zásoby, posluchov s porozumením, napísali esej v rozsahu 320 – 360 slov, prekladali publicistický text zo slovenčiny do angličtiny. Pred sebou majú poslednú časť štátnic – ústnu skúšku, ktorá pozostáva z reálií anglicky hovoriacich krajín, histórie, geografie či analýzy vybraného diela z anglickej beletrie.

            Držiteľ vysvedčenia o všeobecnej štátnej jazykovej skúške získava kvalifikáciu na vyučovanie daného cudzieho jazyka na základných a stredných školách, pokiaľ má absolvované aj vysokoškolské štúdium 2. stupňa. Na základe vysvedčenia môže byť absolventovi vystavený živnostenský list na podnikanie v oblasti vedenia jazykových kurzov a vykonávanie prekladateľskej a tlmočníckej činnosti.

            Naši bilingválni absolventi vykonajú záverečnú časť štátnic už tento piatok 9. júna 2023. Držíme im palce.

            PK ANJ

        • Filmárske workshopy AZYL pre stredoškolákov
          • Filmárske workshopy AZYL pre stredoškolákov

          • Rovnako ako minulý rok, aj v roku 2023 naša produkčná spoločnosť AZYL PRODUCTION organizuje filmárske workshopy AZYL určené pre stredoškolákov. Workshopy sú príležitosťou pre mladých ľudí so záujmom o filmové médium, tí si za pomoci mladých profesionálov z filmového priemyslu na workshope nakrútia vlastný krátky film so všetkým, čo k tomu patrí. 

            Účasť na workshope je bezplatná. Techniku zabezpečuje spoločnosť AZYL PRODUCTION

            Náš najbližší workshop v oblasti západného Slovenska sa bude konať počas piatich dní na CINEMATIKu v Piešťanoch, 12.-17.09 2023 

            Prihlásiť sa môžete vyplnením formulára tu: azylshorts.sk/sk/prihlasenie-na-workshop/ 

            Budeme radi, ak sa zapojí čo najviac študentov.  


            Viac info o  FILMÁRSKYCH WORKSHOPOCH nájdete tu: azylshorts.sk/sk/workshopy/ 

        • Úspechy žiakov v chemickej olympiáde
          • Úspechy žiakov v chemickej olympiáde

          • Dňa 30.03. 2023 sa konalo okresné kolo chemickej olympiády kat. D. Svoje vedomosti si preverili: Adrián Šebo (kvarta) a Mário Stanček (kvarta).

            Adrián Šebo (kvarta), ktorý sa umiestnil na 1.mieste tak postúpil do krajského kola, kde skončil na peknom 6.mieste a stal sa úspešným riešiteľom.

            Do krajského kola chemickej olympiády kat. C, ktoré sa konalo 18.5.2023 postúpil Viktor Berecz (kvinta), ktorý skončil na veľmi peknom 3.mieste.

            K dosiahnutým úspechom študentom srdečne blahoželáme a ďakujeme za vzornú reprezentáciu školy.

             

            PK BIO - CHE

        • Prednáška so súčasným poslancom Európskeho parlamentu Vladom Bilčíkom
          • Prednáška so súčasným poslancom Európskeho parlamentu Vladom Bilčíkom

          • Dňa 18.5. 2023 sa na našej škole konala prednáška s europoslancom Vladom Bilčíkom. Prednášky sa zúčastnili triedy 3.A, 3.C. a 3.D. Pán poslanec našim študentom priblížil históriu a fungovanie Europarlamentu.  Zameral sa aj na aktuálne témy, ktoré zaujali študentov. Po ukončení prednášky bola otvorená diskusia, v ktorej bolo zodpovedaných množstvo otázok z pracovného života hosťa. Na záver sa všetci účastníci zapojili do testu. Najúspešnejší študenti boli odmenení vecnými cenami.

             

            PK OBN

        • Školská stolnotenisová liga
          • Školská stolnotenisová liga

          • V stredu 17.5. 2023 sa v Bojničkách odohralo 2. kolo školskej ligy starších a mladších žiakov a žiačiek v stolnom tenise SpinWay. Našu školu  reprezentovali žiačky Lucia Mitošinková (tercia), ktorá obsadila vynikajúce 1.miesto a Žofia Olšavská (sekunda), ktorá obsadila pekné 2.mieto.

            Dievčatám ďakujeme za vzornú reprezentáciu našej školy a prajeme veľa úspechov v ďalšom kole školskej ligy v stolnom tenise.

             

            PK TSV

        • Modrý gombík 2023
          • Modrý gombík 2023

          • V stredu 17. mája 2023 sa uskutočnila charitatívna finančná zbierka, ktorú každoročne organizuje UNICEF Slovensko – Modrý gombík 2023. Gymnázium Pierra de Coubertina Piešťany sa už tradične do projektu zapojilo. Nie je nám ľahostajný život mnohých detí, ktoré namiesto detstva prežívajú trápenie, smútok a strach. Psychosociálna pomoc je neoddeliteľnou súčasťou pomoci UNICEF-u.

            Poďakovanie patrí všetkým študentom – dobrovoľníkom, ktorí pomohli k zisku celkového výnosu finančnou čiastkou 220,40 €. Za našu školu zbierku vykonávali: Matej Marci a Filip Moravčík z I.A, Claudia Kočišková a Lucia Lenghartová z I.B, Daniel Gregorička a Matej Žák z I.C.

            Mgr. Stanislava Šimová, koordinátorka dobrovoľníkov

        • Naši študenti zbierajú úspechy naprieč celou Európou
          • Naši študenti zbierajú úspechy naprieč celou Európou

          • Študenti Gymnázia Pierra de Coubertina a zároveň členovia Veslárskeho klubu Sĺňava Piešťany sa v prvý májový víkend predstavili na prestížnej juniorskej regate v Mníchove.

             

            Piešťanskí dorastenci a juniorky začreli svojimi karbónovými veslami po prvý krát do priezračnej vody pretekárskej dráhy postavenej pre Olympijské hry v Mníchove v roku 1972.  V konkurencii športovcov z 12 štátov Európy úspešne reprezentovali v obidvoch súťažných dňoch. Na skifoch junioriek Anna Kublová (septima) medzi  34 pretekárkami obsadila po víťazstve v rozjazde popredné tretie miesto vo finále A.  Po 2000m dlhom závode sa tešila z bronzovej medaily za víťaznou Rakúšankou a druhou Nemkou, pred konkurentkami zo Švajčiarska a z Nemecka.  Simona Weiszová (2.D) si v rovnakej disciplíne po štvrtej priečke v rozjazde zabezpečila štart v nedeľnom delenom finále, v ktorom zvíťazila.

            Dorastenec Viktor Jurga (kvinta) v sobotu zvíťazil v delenom finále a po dosiahnutí celkovo štvrtého najlepšieho času spomedzi 45 štartujúcich dorastencov z Rakúska, Nemecka, Švajčiarska, Slovinska, Moldavska  a Chorvátska,  v nedeľu štartoval medzi šesticou najrýchlejších skifárov, medzi ktorými potvrdil celkovú štvrtú priečku v tomto náročnom medzinárodnom meradle. Dorastenec Alex Klein (1.A) v skife ľahkých váh medzi 25 konkurentmi nezaváhal a druhým miestom v rozjazde sa kvalifikoval medzi šesticu najrýchlejších chlapcov z Nemecka, Rakúska a Moldavska, medzi ktorými obsadil v nedeľnom finále výborné 5 miesto.

            Cez druhý májový víkend sa už početnejšia výprava  piešťanských veslárov úspešne zúčastnila aj 50. ročníka medzinárodnej regaty juniorov v Brne. V športovom zápolení s rovesníkmi z Českej republiky sa darilo na skife Viktorovi Jurgovi, ktorý po prvých miestach v rozjazdách najskôr medzi juniormi a potom aj medzi dorastencami zvíťazil vo finále A skifu juniorov v konkurencii medzi 24 pretekármi a následne aj vo finále A skifu dorastencov. Z víťazstva a zlatej medaily na skife junioriek sa zaslúžene tešila Simona Weiszová medzi 14 dievčatami, nasledovaná Emou Vavrovou na tretej priečke. V rovnakej kategórii junioriek vyhrala Sofia Gono (3.A) finále B. Na dvojskife dorastencov Oskar Gono (2.B) s Alexom Kleinom pred konkurenciou z pražských klubov a na dvojskife junioriek Sofia Gono s Emou Vavrovou (1.B) predstihli 12 posádok. Na dvojskife medzi juniormi sa do finále A prebojovali až dve posádky s Piešťancami, lepšie sa darilo Oskarovi Gonovi s Alexom Kleinom na celkovej 4 pozícii. Druhé miesto vo finále C patrilo dvojskifu dorasteniek Emma Miháliková (kvarta) s Alžbetou Kublovou (kvinta).

            V disciplíne skif dorasteniek súťažila Alžbeta Kublová s umiestnením na celkovom siedmom mieste z 22 pretekárok.

            Veľmi nás teší, že naši študenti si svedomito plnia školské povinnosti aj popri veľmi náročnom tréningovom procese.

            Študentka Anička Kublová zo septimy momentálne reprezentuje školu, mesto a Slovenskú republiku na ME juniorov vo Francúzsku.

            Všetkým za vzornú reprezentáciu našej školy ďakujeme a držíme palce v ďalšom súťažení.

        • TOBIAS MUNK – ocenený v ankete Športovec mesta Piešťany za rok 2022
          • TOBIAS MUNK – ocenený v ankete Športovec mesta Piešťany za rok 2022

          • Odovzdávanie ocenení výnimočným osobnostiam nášho mesta pod záštitou primátora mesta Piešťany Petra Jančoviča sa konalo v stredu 10. mája 2023 v KSC Fontána.

            Medzi ocenenými športovcami bol aj Tobias Munk, ktorý je žiakom III.B triedy bilingválneho štúdia. Tobias je členom golfovej reprezentácie Slovenskej republiky, členom reprezentácie PENATI Golf Clubu a vždy rád reprezentuje aj Gymnázium Pierra de Coubertina v Piešťanoch.

            „Hrám golf, pretože je pre mňa úžasným športom a zároveň relaxom, utužuje sociálne väzby, priateľstvá, no nie vždy sa stretávam s pochopením. Golf si vyžaduje veľkú obetu. Za mojím úspechom stojí veľký tím, golfový, mentálny, fitness tréner, fyzioterapeut, obetaví rodičia, no  väčšinou mi ani 24 hodín nestačí. Áno, pre väčšinu ľudí je názor na golf ako šport rôzny, no jedno mu uprieť nemožno - pomáha mi rozvíjať sa. Núti ma k maximálnemu pokoju a koncentrácii, rozvíja moju predstavivosť a priestorovú orientáciu. Ešte predtým, než odpálim loptičku, premýšľam, akú palicu si vziať, ako sa k loptičke postaviť, aký fúka vietor a aký smer by mala loptička po odpale nabrať. Celý tento proces ma núti kreatívne myslieť,“ uviedol ocenený športovec.

            Tobiasovi srdečne blahoželáme k úspechu a ďakujeme za reprezentáciu nášho gymnázia.

            PK TSV

    • Kontakty

      • Gymnázium Pierra de Coubertina
      • gypy@gypy.sk
      • admin@gypy.sk
      • admin@gypy.sk
      • Kontakt
        Meno školy: Gymnázium Pierra de Coubertina, Námestie SNP 9, Piešťany
        Email školy: gypy@gypy.sk
        Email na správcu obsahu: admin@gypy.sk
        Email na webmastera: admin@gypy.sk
        Telefón:
        Spojovateľka 033/ 79 893 11 
        Riaditeľ školy 033/79 893 33  (0911 718 667)
        Sekretariát 033/79893 12  (0903 902 911)
        Správca športovej haly 033/7989324
        spravca.hala@gypy.sk
        Klapky (033/79893 + konkrétna klapka) 

        Pedagogický úsek 

        Riaditeľ školy 33  (0911 718 667)
        Štatutárna zástupkyňa školy 30  (0911 718 755)
        Zástupkyňa školy 30 (0911 083 975)
        Kabinet humanitných vied 35
        Kabinet biológie a chémie 44 
        Laboratórium biológie 41 
        Kabinet fyziky 45 
        Kabinet matematiky 36
        Kabinet spoločensko-vedný 43
        Kabinet slovenského jazyka 26 
        Kabinet cudzích jazykov 22 
        Kabinet anglického jazyka v hlavnej budove 25 
        Kabinet anglického jazyka v prístavbe 29 
        Kabinet telesnej výchovy 38 
        Kabinet informatiky 23 
        Výchovná a kariérová poradkyňa 32 

        Nepedagogický úsek 

        Ekonómka – 31 (0911 595 113)
        Mzdová účtovníčka –   51
        Správca IKT – 42  (0940 643 907)
        Knižnica - 46
        Školník -   20 (0911 566 411)
        Adresa školy: Námestie SNP 9, Piešťany, 92126
        IČO: 160318
        DIČ: 2020530688
      • Námestie SNP 9
        921 26 Piešťany
        Slovakia
      • 00160318
      • 2020530688
    • Prihlásenie