• Zbierka Haiku básní I.B
          • Zbierka Haiku básní I.B

          • Študenti I.B predstavujú svoju zbierku básní inšpirovanú japonským žánrom poézie Haiku, ktorý môžeme veľmi zjednodušene vysvetliť ako „nerýmovaná trojriadková báseň“. Pevne verím a dúfam, že sa vám úprimnosť ich výpovedí, vtip, šarm či hĺbavosť vyjadrená pár precízne vybranými slovami bude páčiť. Skúste tiež kliknúť na jednotlivé básne a započúvajte sa do prednesu samotných autorov prípadne ich výrečnejších priateľov. Sme radi, že zbierka potešila aj partnerov zo zahraničia. Pani Junko Tahara, profesorka na Univerzite Kokušikan, členka Medzinárodného výboru Pierra de Coubertina a Japonskej olympijskej akadémie nám odpísala, že ju zbierka veľmi potešila a vďačne sa o ňu podelí s kolegami z výboru.

        • Krajské kolo olympiády opätovne na našom gymnáziu
          • Krajské kolo olympiády opätovne na našom gymnáziu

          • Pod záštitou prezidentky SR Zuzany Čaputovej, ombudsmanky SR Márie Patakyovej, primátora Piešťan Petra Jančoviča a riaditeľa Gymnázia Pierra de Coubertina Radima Urbana sa 10. februára 2022 uskutoční na našej škole krajské kolo 24. ročníka Olympiády ľudských práv, laureáta európskej ceny Civi Europaeo Praemium za rok 2020, v ktorom budú súťažiť o postup do celoštátneho kola aj naši študenti. Želáme im úspech a šťastie.

            PK OBN

        • Pytagoriáda - školské kolo
          • Pytagoriáda - školské kolo

          • V decembri prebehlo školské kolo matematickej súťaže, v ktorej žiaci nižších ročníkov osemročných gymnázií a základných škôl riešia 15 zaujímavých úloh, pričom sa to snažia urobiť za čo najkratší čas. Tento školský rok súťaž opäť prebehla online a zapojilo sa do nej 70 žiakov prímy až tercie a z nich bolo 41 úspešných riešiteľov.

            Najlepšie si v jednotlivých kategóriách s nástrahami súťaže poradili títo žiaci:

            Kategória P6 - žiaci prímy

            1. miesto: Lesia Mašánová
            2. miesto: Žofia Olšavská
            3. miesto: Oleh Pavlysh

            Kategória P7 - žiaci sekundy

            1. miesto: Šimon Kovár
            2. miesto: Leonard Gallo
            3. miesto: Lenka Augustínová

            Kategória P8 - žiaci tercie

            1. miesto: Markus Figura
            2. miesto: Samuel Elčík
            3. miesto: Lenka Kovalčíková

            Všetkých 15 úloh sa podarilo správne vyriešiť Timei Miškerníkovej v kategórií P6.

            Všetkým súťažiacim ďakujeme za reprezentáciu, úspešným riešiteľom gratulujeme a dúfame, že budú pozvaní do okresného kola, ktoré sa uskutoční 30. marca 2022.

            PK matematiky

        • Oznam
          • Oznam

          • Vážení rodičia, milí žiaci a pedagógovia,

            na základe rozhodnutia MŠVVaŠ SR sa po zimných prázdninách začne prezenčné vyučovanie v plánovanom termíne – v pondelok 10.01.2022. Od tohto termínu sa škola bude riadiť ŠKOLSKÝM SEMAFOROM.

             

            Všetci žiaci sú pred nástupom do školy povinní odovzdať cez Edupage vyhlásenie o bezpríznakovosti.

        • Vianočný príhovor
          • Vianočný príhovor

          • Vážení kolegovia, milí rodičia a žiaci,

            dovoľte mi, aby som Vám všetkým poprial veľa zdravia, pokojné a radostné prežitie vianočných sviatkov. Prežite ich v kruhu svojich najbližších a najdrahších v zdraví a pohode.

            Ďakujem Vám za spoluprácu v roku 2021, za prejavenú dôveru, za pochopenie a pomoc, ktorú ste dali a dávate mne osobne, ako aj vedeniu našej školy pri riešení spoločných úloh. Do nového roku 2022 by som Vám chcel zaželať pevné zdravie, šťastie, radosť, pokoj, tolerantnosť, nádej, vytrvalosť, veľa pracovných a osobných úspechov, aby sa nám všetkým darilo v osobnom živote, aj spoločne na našom gymnáziu.

            Nech nás rokom 2022 sprevádza radosť z malých i veľkých vecí v živote a v práci. V našich srdciach nech prevláda ľudskosť, tolerancia a ochota pomôcť jeden druhému. To sú hodnoty, ktoré dokážu robiť život krajším.

             

            Radim Urban

        • Vianočné priania od sekundy
          • Vianočné priania od sekundy

          • Trieda sekunda prajem všetkým krásne a pokojné Vianoce!

            V čarovnej vianočnej atmosfére si vychutnajte priania, ktoré si pripravili pre Vás : Lucka Mitošinková, Alexandra Grmanová, Karolína Gonová, Maxim Procházka, Leo Gallo, Adam Ferech, Lenka Augustínová, Šimon Kovár a Alžbetka Matyšáková.

        • Adventný beh na podporu zdravotníkov ukončený
          • Adventný beh na podporu zdravotníkov ukončený

          • Pandémia koronavírusu nám všetkým obrátila život naruby, nielen bežným občanom, ale predovšetkým zdravotníckym pracovníkom. V týchto náročných časoch naše lekárky, lekári, sestričky a celý zdravotnícky personál reálne nasadzujú svoje vlastné životy, aby pomáhali chrániť životy ostatných. Im všetkým patrí naša vďaka a mali by o tom vedieť, pretože už druhý rok po sebe sú pre nich Vianoce jedným z najťažších období. Právom si zaslúžia našu vďaku a obdiv za profesionalitu, nasadenie pri práci v neľahkých podmienkach súčasného zdravotníctva a krásny ľudský prístup.

            Výzva zapojiť sa do adventného behu na ich podporu nezostala na našom gymnáziu bez povšimnutia. V čase od 29. novembra do 15. decembra sa do výzvy zapojilo 15 tried, 117 študentov a 13 učiteľov. Spolu nabehali 3 317,26 km. Naši učitelia sa nedali zahanbiť, z celkového počtu im patrí 470,76 km.

            V 1. kategórii zvíťazila sekunda s 317,27 km. V 2. kategórii obsadila prvé miesto oktáva s odbehnutými 571,21 km. Absolútnym víťazom sa stal Alexander Chmelo z oktávy, ktorý v priebehu dvoch týždňov zvládol polmaratón aj maratón a spolu odbehol 130,99 km. Medzi učiteľmi si prvenstvo vybojovala Mgr. Radka Grosmannová, ktorá zvýšila konečný výsledok triedy III.B o 104,53 km.

            Výsledky 1. kategórie (P – K)

            1. sekunda         317,27 km
            2. kvarta             241,15 km
            3. tercia              208,47 km
            4. príma              120,39 km                 

            Spolu: 887,28 km

            Výsledky 2. kategórie (4-ročné a 5-ročné štúdium, Ka – O)

            1. oktáva            571,21 km
            2. III.B                516,50 km
            3. IV.C                250,91 km
            4. III.A                224,21 km
            5. I.B                  220,39 km
            6. Ka                   154,37 km
            7. I.D                  136,39 km
            8. II.A                 102,58 km
            9. III.D                  99,40 km
            10. III.C                  87,51 km
            11. II.C                   66,51 km                 

            Spolu: 2 429,98 km

            TOP 3 z radov našich učiteľov

            1. Mgr. Radka Grosmannová                104,53 km
            2. Mgr. Radim Urban                              79,37 km
            3. Mgr. Andrea Chamrazová                   56,35 km

             

            Adventná výzva spĺňala všetky kritériá fair-play, spojila triedy, utužila vzťahy či podporila zdravú súťaživosť športujúcich gymnazistov. Víťazné triedy čaká na začiatku nového kalendárneho roka sladká odmena.

            Všetkým aktívnym i rekreačným bežkyniam a bežcom, študentom i učiteľom ďakujeme za virtuálnu podporu našich zdravotníkov. Športu zdar!

             

            Mgr. Stanislava Šimová, koordinátorka dobrovoľníkov

            Mgr. Róbert Paradi, predseda PK TSV

        • Vianočná akadémia online
          • Vianočná akadémia online

          • Dovoľte nám, prosím, vstúpiť do vašich domovov a navodiť sviatočnú atmosféru prostredníctvom nasledujúceho videopásma. 

            Ďakujeme všetkým, ktorí nám ho pomohli vytvoriť.

        • Piešťanské gymnázium reprezentačne v René
          • Piešťanské gymnázium reprezentačne v René

          • Študentská porota, zložená z delegátov a delegátok osemnástich škôl, vybrala laureátku Ceny René – Anasoft litera gymnazistov 2021.

            V minulosti už získala naraz ocenenia Anasoft litera aj Cenu René tá istá kniha – Šeptuchy Aleny Sabuchovej. Ako sa ukázalo po tajnom hlasovaní po online diskusii večer 2. decembra 2021, história sa zopakovala. Tento raz sa z oboch ocenení môže tešiť spisovateľka Barbora Hrínová, ktorej úspešná zbierka poviedok Jednorožce vyšla vo vydavateľstve Aspekt.

            Do piateho ročníka Ceny René bolo zapojených 27 slovenských stredných škôl a gymnázií. Od mája čítali ich študenti a študentky päticu nominovaných diel: spomínané Jednorožce, ďalej Prípad starej dámy Nataše HolinovejNaničhodnicu Jany Juráňovej, zbierku poviedok Richarda Pupalu Ženy aj muži, zvieratá a súbor nominovaných uzatvárala Zuzana Šmatláková s knihou Nič sa nestalo.

            V októbri a novembri sa mohli študenti a študentky pripojiť na 20 online diskusií, pričom každej autorke či autorovi boli venované presne štyri. Tieto podujatia dokážu každý rok mladým čitateľom a čitateľkám rozšíriť zážitok z prečítanej knihy a aj na záverečnej diskusii delegátov a delegátok zaznelo, že mnohým pomohli pri rozhodovaní sa o favoritovi či favoritke. Viac než trojhodinovú diskusiu viedla koordinátorka Ceny René Soňa Uriková a študentov a študentky podnecovala svojimi vstupmi aj Marta Součková. Tá sa diskusie zúčastnila ako zástupkyňa porotcovského zboru ceny Anasoft litera, ktorý päticu kníh vybral.

            Po prvom kole, v ktorom jednotliví delegáti a delegátky zverejnili svoje či celoškolské preferencie, sa do druhého kola dostali tri tituly. Tie sa počas diskusie rozobrali detailnejšie a ešte nikdy sa v histórii ceny nestalo, aby bolo finále také napínavé. Tajné hlasovanie dopadlo nakoniec v prospech víťazstva knihy Jednorožce v pomere hlasov 7:6:5. Tesný výsledok predznamenali už jednotlivé vstupy diskutujúcich. Rozoberali najmä jednotlivé témy kníh (inakosť, staroba či sociálne siete) a ich prínos do životov mladých ľudí.

            Samotné vyhlásenie výsledkov zaznelo z éteru Rádia Devín v piatok ráno po 8:30. Soňa Uriková zhodnotila celý priebeh ročníka a spolu s Kolomanom Kertészom Bagalom pozvali poslucháčov a poslucháčky sledovať online festival Autoriáda. Ten sa konal v sobotu 4. decembra o 19:30  a zúčastnili sa ho laureátka Barbora Hrínová, moderátor diskusií a literárny vedec Daniel Domorák a zástupkyňa pedagógov Ivana Papcunová a zástupkyňa študentov Jarmila Bačová z Gymnázia Pierra de Coubertina v Piešťanoch.

             

            Cena René – Anasoft litera gymnazistov je prvou literárnou cenou na Slovensku, o ktorej rozhodujú študenti a študentky vybraných slovenských gymnázií a stredných škôl. Cenu vyhlasujú Literárne informačné centrum Anasoft litera. Projekt z verejných zdrojov finančne podporil Fond na podporu umenia. Cena má priblížiť súčasnú domácu prózu mladšej generácii, učiť študentov a študentky chápať a interpretovať literárny text, argumentovať, obhajovať svoje názory a rozvíjať kritické myslenie.

            Literárne informačné centrum

            Video z Autoriády:

            https://www.facebook.com/Autoriada/videos/645693853229303

            CR v Rádiu Devín:

            https://devin.rtvs.sk/clanky/kulturny-dennik/276238/piatym-rene-su-jednorozce

             

        • Adventný beh na podporu zdravotníkov pokračuje
          • Adventný beh na podporu zdravotníkov pokračuje

          • Športovci, aktívni či rekreační bežci, zostáva už len 7 dní do ukončenia výzvy Adventný beh na podporu zdravotníkov.

            Snáď niet jedinej triedy, ktorá by sa do výzvy nezapojila. Denne nám prichádzajú správy o vašich športových aktivitách, ktoré poctivo zaznamenávame. Veľmi sa tešíme, že sa v čase dištančného vyučovania staráte aj o svoje duševné zdravie aktívnym pohybom na čerstvom vzduchu.

            Nechceš bežať sám? Urob to ako sekunda. Žiaci sa spolu s triednym učiteľom stretli cez víkend na Lodenici a skupinovým behom zvýšili skóre svojej triedy.

            Milí bežci, dosiaľ sme spoločne prebehli viac než 2000 km. Pomáhajme aj naďalej našim zdravotníkom, pomáhajme pohybom!

            Keď si bez behu nedokážete predstaviť svoj život alebo stále neveríte, že to dokážete, obujte tenisky a spoločne rozbehajme gymnázium! Dokážeme za sedem dní nabehať viac ako 5 000 km?

            Mgr. Stanislava Šimová, Mgr. Róbert Paradi, koordinátori výzvy

        • Koľko lásky sa zmestí do škatule od topánok?
          • Koľko lásky sa zmestí do škatule od topánok?

          • Celoslovenská výzva pripraviť vianočné darčeky pre osamelých starých ľudí s názvom Koľko lásky sa zmestí do škatule od topánok nezostala bez povšimnutia ani na našom gymnáziu. Najmä žiaci, ale i zamestnanci školy s láskou nakupovali knihy, krížovky, sladkosti, hygienické potreby, kávy, čaje, hrnčeky, rukavice, šatky či šále. Nezabudli pripojiť ručne vyrobené pohľadnice s vianočnými veršami. Počas prestávok balili škatule od topánok do vianočných papierov a plnili ich sladkým, slaným, teplým i voňavým prekvapením. Výsledkom ich dobrovoľníckej aktivity je 24 preplnených škatúľ pre našich najzraniteľnejších osamelých starkých.

            Ďakujeme všetkým triedam, ktoré sa kolektívne spojili a pripravili krásne vianočné darčeky. Nejednému deduškovi či babičke rozohrejú srdiečka a doprajú im pocit, že na nich stále niekto myslí.

             

            Mgr. Stanislava Šimová, koordinátorka dobrovoľníkov

        • 32. ročník Olympiády v nemeckom jazyku
          • 32. ročník Olympiády v nemeckom jazyku

          • Dňa 26.11.2021 sa uskutočnilo online súťažné školské kolo Olympiády v nemeckom jazyku, ktorého sa zúčastnilo 23 žiakov nášho gymnázia. Do okresného kola postupujú žiaci, ktorí sa v školskom kole v kategóriách 1A, 1B, 2A, 2B umiestnili na 1. a 2. mieste. Do krajského kola postupujú žiaci z kategórie 1C a 2C z 1. miesta školského kola. Okresné kolo Olympiády v nemeckom jazyku sa uskutoční 19. januára 2022.

            Výsledky školského kola:

            Kategória 1A:

            1. Tibor Varinský   (S)  vyučujúca: Mgr. Millerová
            2. Eliška Vytisková  (S) vyučujúca: Mgr. Millerová

            Kategória 1B:

            1. Mário Stanček  (T)  vyučujúca:  Mgr. Millerová

            Kategória 1C:

            1. Ella Marie Mináriková (T)

            Kategória 2A:

            1. Zoja Mlynáriková  (Ka)    vyučujúci: Mgr. Ševčík
            2. Elise Mária Ábelová (Sx)   vyučujúca: Ing.  Krajčiriková
            3. Natália Banásová (Sx)          vyučujúca: Ing. Krajčiriková

            Kategória 2B:

            1. Mia Mlynáriková: (Sp) vyučujúca: Mgr. Millerová
            2. Elisabeth Salvianyová: (O) vyučujúca: Mgr. Grosmannová
            3. Petra Jančovičová: 4.B vyučujúca: Ing. Ingrid Krajčiriková

            Kategória 2C:

            1. Laura- Sophie Mináriková: (Sxvyučujúca: Mgr. Millerová

            Všetkým víťazom srdečne gratulujeme a prajeme im veľa úspechov v okresnom a krajskom kole.

            PK NEJ

        • Skrátené vyučovanie
          • Skrátené vyučovanie

          • Vážení rodičia, milí žiaci a kolegovia,

            v pondelok 29.11.2021 nám nemôže dodávateľ obedov zabezpečiť stravu, preto bude v tento deň skrátené vyučovanie. Učiť sa bude 0. – 4. vyučovacia hodina. Vyučovanie sa končí o 11.35 hod.

            S pozdravom,Radim Urban

        • Adventný beh na podporu zdravotníkov - výzva
          • Adventný beh na podporu zdravotníkov - výzva

          • Komunita dobrovoľníkov na našej škole dala hlavy dohromady a vyzýva nás, aby sme virtuálne podporili lekárov, zdravotné sestry a bratov i celý zdravotnícky personál. Naši dobrovoľníci nemôžu pracovať na covidových oddeleniach, ale v čase obmedzeného pohybu a nemožnosti zúčastňovať sa spoločenských aktivít môžu individuálne športovať, a tak vyzývajú študentov aj učiteľov, aby behali a mysleli na tých, ktorí pracujú v prvej línii. Myšlienka adventnej výzvy sa zrodila na základe zhoršujúcej sa situácie v zdravotníctve, mnoho lekárov musí siahnuť na dno svojich síl, čísla pozitívnych stúpajú a na sociálnych sieťach je stále mnoho hejterov, ktorí znevažujú ich prácu. Je dôležité vyjadriť im podporu a porozumenie.

            Dobrovoľníci v spolupráci s PK TSV organizujú Adventný beh na podporu zdravotníkov, ktorý sa bude konať od pondelka 29.11. 2021 do stredy 15.12. 2021.

            Podmienky výzvy:

            1. súťaží sa v dvoch kategóriách – 1) príma až kvarta, 2) štvorročné štúdium, päťročné štúdium, kvinta až oktáva

            2. behajú študenti, učitelia i nepedagogickí zamestnanci - triedny učiteľ patrí automaticky k svojej triede, ostatných zamestnancov gymnázia je potrebné osloviť, ak budú súhlasiť, predseda triedy nahlási meno bežca koordinátorom výzvy

            3. odbehnuté kilometre je potrebné zaznamenávať a posielať prostredníctvom Edupage alebo mailom aj s dôkazom - fotka mobilnej aplikácie, napr. Running, fotka bežeckých hodiniek Garmin, prinscreen aplikácie Strava a pod., nezabudnite uviesť meno a triedu

            4. víťazná trieda v každej kategórii, ktorá nabehá najviac kilometrov, získa sladkú odmenu

            5. koordinátori výzvy: Mgr. Stanislava Šimová (stanislava.simova@gypy.sk), Mgr. Róbert Paradi (robert.paradi@gypy.sk)

             

            Neváhajte a zapojte sa do výzvy: Adventný beh na podporu zdravotníkov!

            Športovci, bežci, aktívni či rekreační, urobme niečo pre svoje zdravie, zároveň buďme solidárni a virtuálne podporme pracujúcich v prvej línii!

            Dokážeme za necelé 3 týždne spoločne nabehať viac ako 5 000 km?

        • Župné štipendium pre našich žiakov
          • Župné štipendium pre našich žiakov

          • Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva (17. novembra) trnavská župa tradične udeľuje žiakom stredných škôl vo svojej pôsobnosti štipendiá za mimoriadne výsledky v športových a vedomostných súťažiach.

            V tomto školskom roku štipendium získali 4 žiačky našej školy: 

            Elise Mária Ábelová (sexta)  za 1. miesto v celoštátnom kole 30. ročníka Olympiády v anglickom jazyku v školskom roku 2020/2021, kategória 2A

            Katarína Špániková (septima)  za 3. miesto v celoštátnom kole 55. ročníka Biologickej olympiády v šk. roku 2020/2021 v kat. B a za projektovú časť a cenu dekana Prírodovedeckej fakulty UK.

            Olivia Ana Šprláková-Zmorová (2.A) za významné úspechy v plaveckých súťažiach  (6x 1. miesto MSR juniorov, 2x 1. miesto MSR seniorov, 1. miesto MSR diaľkové plávanie, účasť na Majstrovstvách Európy v plávaní, účasť na Majstrovstvách Európy v diaľkovom plávaní 9. miesto, Štafeta 16. miesto, diaľkové plávanie SR rekord na 1500 m voľný spôsob).

            Ester Oravcová (2.A)  za významné úspechy v súťažiach vo vodnom lyžovaní (kategória junior - akrobatická jazda 3x 1. miesto, 2x 2. miesto na celoslovenských a medzinárodných pretekoch, slalom 3x1. miesto, 2x 2. miesto na celoslovenských a medzinárodných pretekoch, skoky 3x1. miesto, 2. miesto a 3. miesto na celoslovenských pretekoch a medzinárodných pretekoch, kombinácia 3x 1. miesto, 2x 2. miesto na celoslovenských a medzinárodných pretekoch, kategória ženy - akrobatická jazda 2. miesto MČR, slalom 2. miesto MČR, skoky 1. miesto MČR, kombinácia 1. miesto MČR).

            Oceneným žiačkam srdečne gratulujeme!

        • Smútočné oznámenie
          • Smútočné oznámenie

          • Vážení kolegovia, rodičia a absolventi, 

            dovoľujeme si Vám oznámiť, že nás navždy opustila naša dlhoročná kolegyňa Anka Dúbravcová.

            Česť jej pamiatke!

        • Antigénove samotesty III.
          • Antigénove samotesty III.

          • Vážení rodičia a plnoletí žiaci,

            od utorka 09.11.2021 si môžete vyzdvihnúť sadu ďalších antigénových samotestov (5 ks), o ktoré ste prejavili záujem v ankete na začiatku školského roka. 

            Vyzdvihnúť si ich môžete počas pracovných dní na vrátnici školy v čase od 8.30 do 15.00 hod. a v športovej hale od 15.00 hod. do 20.00 hod.

            Vedenie školy.

        • Fyzikálny náboj a Náboj Junior 2021
          • Fyzikálny náboj a Náboj Junior 2021

          • K novembru už tradične patria medzinárodné súťaže družstiev, ktoré:

            • rozvíjajú tímového ducha;
            • umožňujú súťažiacim prežiť úžasný pocit radosti z nájdenia správneho riešenia úlohy;
            • nútia žiakov diskutovať o možnostiach, ako danú úlohu chápať a hľadať nové možnosti jej riešenia.

            V oboch súťažiach ide o to, aby družstvo počas 2 hodín vyriešilo čo najviac úloh. Na začiatku súťaže tím dostane sadu niekoľkých úloh a vďaka nájdeniu správneho výsledku získa zadanie ďalšej úlohy. Zadania úloh žiaci nevidia naraz, ale postupne, podľa toho, ako sa im darí pri ich riešení.

            Fyzikálny náboj – výsledky našich žiakov

            Kategória JUNIORI

            • Tím zo sexty v zložení Natália Banasová, Michal Buchman, Michal Monček, Filip Nedelka Denis Šebo obsadil 16. miesto na Slovensku (súťažilo 49 slovenských tímov) a v medzinárodnom hodnotení skončil na 44. mieste (súťažilo viac ako 150 tímov)
            • Tím v zložení Lukáš Hýrošš, Matej Kubranský, Samuel Rybanský, Peter Matúš Štubňa z kvinty a Sofia Seitlerová z II. D skončil na 31. mieste na Slovensku (medzinárodne: 109. miesto).
            • Tím z I. C – Andrea Ciklaminiová, Samuel Deanko, Juraj Kubačka, Gabriela Kotúčová, Matej Tarana – obsadil na Slovensku 34. miesto (medzinárodne: 115. miesto).

            Kategória SENIORI

            • Tím v zložení Elise Mária Ábelová zo sexty, Lukáš Miklo zo IV. B, Romana Švecová z II. A, Miroslava Tabačková z III. C a Patrik Miroslav Tremboš zo septimy obsadil na Slovensku 35. miesto (súťažilo 40 družstiev). V medzinárodnom hodnotení obsadili 115. miesto. Celkovo súťažilo takmer 200 družstiev.
            • Tím v zložení Martin Gašparík, Michala Kovaľová, Jakub Rendvanský z III. A, Viktória Moravčíková z III. D a Jakub Grznár zo septimy obsadil na Slovensku 39. miesto, v medzinárodnom hodnotení 167. miesto.

            Náboj Junior – výsledky našich žiakov

            • Tím v zložení Viktor Berecz, Ivan Bielesch, Viktor JurgaMatej Elbek Musaev z kvarty obsadil na Slovensku 141. miesto (súťažilo 416 tímov) a v medzinárodnom hodnotení 367. miesto (súťažilo viac ako 1000 tímov).
            • Tím v zložení Patrícia Petrovičová, Katarína Potúčková, Diana RustemovaHana Zigová z kvarty skončil na Slovensku na 175. mieste, čo v medzinárodnom hodnotení predstavovalo 450. miesto.

            Všetkým súťažiacim ďakujeme za odvahu a reprezentáciu školy v tomto pandemickom období.

            Poďakovanie patrí i všetkým vyučujúcim, vďaka ktorým bolo možné súťaž zorganizovať – pomoc pri dozore, zapožičanie notebookov či zastupovanie.

            PK fyziky a PK matematiky

    • Kontakty

      • Gymnázium Pierra de Coubertina
      • gypy@gypy.sk
      • admin@gypy.sk
      • admin@gypy.sk
      • Kontakt
        Meno školy: Gymnázium Pierra de Coubertina, Námestie SNP 9, Piešťany
        Email školy: gypy@gypy.sk
        Email na správcu obsahu: admin@gypy.sk
        Email na webmastera: admin@gypy.sk
        Telefón:
        Spojovateľka 033/ 79 893 11 
        Riaditeľ školy 033/79 893 33  (0911 718 667)
        Sekretariát 033/79893 12  (0903 902 911)
        Správca športovej haly 033/7989324
        spravca.hala@gypy.sk
        Klapky (033/79893 + konkrétna klapka) 

        Pedagogický úsek 

        Riaditeľ školy 33  (0911 718 667)
        Štatutárna zástupkyňa školy 30  (0911 718 755)
        Zástupkyňa školy 30 (0911 083 975)
        Kabinet humanitných vied 35
        Kabinet biológie a chémie 44 
        Laboratórium biológie 41 
        Kabinet fyziky 45 
        Kabinet matematiky 36
        Kabinet spoločensko-vedný 43
        Kabinet slovenského jazyka 26 
        Kabinet cudzích jazykov 22 
        Kabinet anglického jazyka v hlavnej budove 25 
        Kabinet anglického jazyka v prístavbe 29 
        Kabinet telesnej výchovy 38 
        Kabinet informatiky 23 
        Výchovná a kariérová poradkyňa 32 

        Nepedagogický úsek 

        Ekonómka – 31 (0911 595 113)
        Mzdová účtovníčka –   51
        Správca IKT – 42  (0940 643 907)
        Knižnica - 46
        Školník -   20 (0911 566 411)
        Adresa školy: Námestie SNP 9, Piešťany, 92126
        IČO: 160318
        DIČ: 2020530688
      • Námestie SNP 9
        921 26 Piešťany
        Slovakia
      • 00160318
      • 2020530688
    • Prihlásenie